NJOFTIM

NJOFTIM

Duke qenë se në Gjykatën Themelore të Gjakovës është duke vijuar procesi i punës me staf të reduktuar dhe janë duke u mbajtur vetëm seancat me paraburgim dhe seancat me urdhër mbrojtës, të cilat janë të natyrës urgjente për arsye tash më të njohura, njoftojmë opinioni publike se krahas rasteve urgjente, në sportel janë duke u pranuar të gjitha shkresat që palët mund të drejtojnë në gjykatë, duke përfshirë padi, përgjigje në padi, ankesa etj.

Lusim palët që gjatë frekuentimit të objektit dhe komunikimit me stafin, ti përmbahen rregullave dhe udhëzimeve të Qeverisë së Republikës së Kosovës për Parandalimin e Infeksionit COVID-19.

Ju faleminderit për mirëkuptimin tuaj!
#KujdesPo
#PanikJo